Blommor och pumpapyssel

Såg att mitt första inlägg, som skulle vara före inlägget med glaslyktan+pumpan aldrig kom med så här kommer det.

När jag kom hem från jobbet på fredagen efter den första arbetsveckan på nya jobbet fick jag en fin blombukett av min mine make. Den var jättefin och jag blev så glad. Så snällt av honom!



Härliga höstfärger



<3 <3 <3

Jag och Oscar gjorde en lykta av en pumpa nu i helgen, det gick bra men han tyckte det var lite läskigt att skära i den. Även om det var jag som höll i kniven ;)






Min make upplyste mig om att jag glömt näsan på den så det fick rättas till.
Han måste ju kunna andas stackarn...

Just nu är jag hemma och äter lunch, idag blev det korv med bröd. Slemmigt men mättande som de säger i Lejonkungen. Haha :)
Dax att gå tillbaka till jobbet och registrera fler ordrar!


Pumpan + glaslyktan

Här kommer bilder på pumpan när den är tänd och på den fina glaslyktan som vi gjorde förra helgen.





Oscar och jag klippte hål i vanligt ritpapper och limmade fast på en glasburk med ett ljus i. Vackert och enkelt.

Ikväll ska jag ta det lugnt och titta på film och på Pan-am den nya serien som är bra. Ett perfekt sätt att sluta helgen på.


Äntligen helg!

Har överlevt min första vecka på jobbet, det har gått bra tycker jag men det är så mycket nya grejer att lära sig och tro mig när jag säger att jag drömmer om siffror och lastplaner på nätterna! ;) Men tjejen som ska lära upp mig är jättegullig och tålmodig så det blir säkert bra. 

Jag har inhandlat nya vantar eller torgvantar rättare sagt, de är jättesnygga och så är det lättare att tex. köra bil när fingrarna är fria.



Var hemma hos mina föräldrar med barnen för några dagar sen och njöt av det fina höstvädret, nu har det ju bara regnat de senaste dagarna och då är det så tråkigt. Vi svenskar är tydligen kända för att prata mycket om vädret men visst spelar det stor roll på hur man mår? Vaknar man till en grådassig och regnig dag blir man ju knappast glad. Jag hoppas att snön kommer snart så att det blir lite ljusare ute. Här kommer lite bilder från Hjortsberga.



Oscar vid sjön, det är så fint där.



Närbild på vattnet, bruna höstlöv med små glittrande sandkorn. 



En av årets sista rosor, doftar ljuvligt gör den också. 



Lillkillen Fille älskar att gunga!



Att sätta guldkant på tillvaron tycker jag är viktigt, och att få banan med strössel på är lyxigt. Just denna skålen var till Oscar som hade feber en dag för några veckor sedan. Då får man ta till sina små knep för att få i honom någon mat över huvud taget.

Imorgon är det söndag och då väntar en tripp med hela familjen in till stan för att shoppa kläder. Det ska bli kul!
Adios för denna gång :) 


Glad nyhet och födelsedag

Jag har en glad nyhet att berätta: jag fick jobbet! Jag är riktigt glad och hoppas att jag ska trivas på företaget. Jag var där och hälsade på igår och de verkar vara trevliga människor som jobbar där så det ska säkert gå bra. Jag börjar på måndag, det ska bli spännande! Äntligen har jag ett heltidsjobb som innebär att jag och maken kan spara lite pengar och skapa en buffert för det har jag hört att man ska ha ;) Nej, skämt åsido så betyder detta jättemycket för oss båda och det ska bli så skönt att inte behöva oroa sig om pengar på samma sätt som tidigare. Skönt ska det bli! Vi kanske till och med kan åka på semester till sommaren. Pensionspara är väl inte heller en så dum idé.



Jag har ju inte lagt upp några bilder från min sons 4 års kalas heller, så här kommer några bilder. Temat på kalaset fick Oscar välja själv och det blev Bilar.



Banderoll med några av bilarna från filmen. Och så ballonger så klart!



Blixten McQueen tårta ska det ju vara till 4 åringen! Den blev godkännd av honom med orden "Den var jättefin mamma, jag visste att du skulle klara det!" *smälter* :)



Daniel hjälper Oscar att skåra tårtan.



Oscar och kusin Hilma äter tårta.

Det är kallt ute nu, idag var det bara +1 grader när jag skulle gå med barnen till dagis. Så det är bara att ta fram vantar, mössa och vinteroverallen. Det känns att vintern är nära. Det är bara 10 veckor kvar till julafton! Tiden går fort, snart är vi där.  


Intervjuer och film

Igår var jag på inte en utan två jobbintervjuer. Jag tyckte det gick bra på båda så nu är det bara att vänta och hålla tummarna! Jag var helt slut när jag kom hem igår, tog en liten powernap och sen såg jag och maken på film innan jag somnade för natten. Vi såg den nya X-men filmen och den var helt ok.



Min käre make kom hem med ett pc-spel till mig förra veckan, the Sims Medieval och det är riktigt roligt!
Jag spelar en drottning som utför uppdrag för att ta hand om sitt rike och tjäna pengar så att man kan köpa sjukstugor, soldatbaracker, trollkarlstorn mm. Riktigt underhållande! Jag gillar sims, har aldrig blivit besviken på deras spel.


Idag är det fredag och det betyder att det är dax att städa huset. Jag kan inte slappna av riktigt på fredagskvällen om det är stora dammtussar i hörnen eller om disken hotar att ta över köket. Så det är så skönt när det är gjort, även om det finns mycket roligare saker man kan göra.
Så det är väl bara att köra igång!








RSS 2.0