Öland och så en shoppingrunda

Vi åkte till Öland söndag till måndag och vi hade tur med vädret, det var oftast soligt men lite blåsigt så något dopp i det blå blev det aldrig. Vi var med barnen och morfar på Ölands djurpark och det var roligt!
 
 
Vi har börjat med att måla om huset och det blir riktigt fint! Det är lite svårt att hinna med att måla mellan alla regnsskurar men framsidan är klar nu iallafall. 
 
Igår var jag och syrran på shoppingtur i stan och jag införskaffade bland annat en ny vagn till Fille. Han blev mycket glas över den nya fina vagnen, nästan lika glad som jag ;)
 
 
Så blev det lite till mig också ;)
 
Nu har jag ett turkost och ett blått armband! Fina eller hur?
 
 

Äntligen semester!!

Igår eftermiddag började så äntligen min semester, nu ska jag bara koppla bort jobbstressen och njuta av min familj och allt vad svenskt sommar innebär. Härligt!
 
 
Så här vill jag spendera min semester ;)
 
Det första jag gjorde var att inhandla en vaxduk att slänga över vårt skabbiga utebord, så att vi kunde sitta och äta ute. Att äta utomhus är helt klart underskattat och väldigt mysigt tycker jag. Det hör till sommaren helt klart.
 
 
Före: Skabbigt bord
 
 
Efter: Se vad lite färgglad vaxduk och två pelargoner kan göra! (Tack syrran som jag tvingade med till stan bara för detta ;))
 
 
Vi har köpt färg till huset också, det ska bli så kul att ha det färdigt men än så länge tillåter inte det svenska sommarvädret att vi målar om huset. Som det ser ut nu ska det regna hela veckan. Färgen Soft desert blev det tillslut.
 
 
Ikväll lagade min käre make Pallea till oss, det var riktigt gott tyckte vi, barnen hade nog annat att säga ;)

RSS 2.0