Soliga dagar och våfflor!

I lördags var det så dax för en shoppingrunda i stan med syrran. Jag hade tänkt köpa ett par vårskor nu när värmen börjat komma och ända sedan jag var liten och köpte ett par röda converse kopior på Maxi så har jag velat ha ett par converse. När jag gick in i den första sportaffären och såg att de just nu hade sänkt priset på converse så var det ju alldeles perfekt!! Och när jag testade dem var det som om alla pusselbitar föll på plats det känndes så rätt! (Jaja, jag vet att det bara är ett par skor vi pratar om här nu men det var så iallafall ;)) Jag kände mig som Askungen när hon testar sin glassko! De satt perfekt och är sååå snygga!







Filip ville också testa de nya skorna

I fredags var det så fint väder, det har det varit hela helgen. Så efter jobbet i fredags drog vi fram grillen för att grilla för första gången i år. Det var riktigt gott!

 

Idag var vi i Hjb och hade påskpyssel med barnen. Vi passade på att äta lite våfflor eftersom det är våffeldagen idag och en härlig vårpromenad hann vi också med. Mycket trevligt hade vi.



Fille äter mormors goda våfflor



Filips handavtryck i gips som ska ställas brevid Oscars.



Jag , Bella, Filip och mamma promenerar i det fina vädret







Vackra vyer från strandpromenaden



Blåsippor :)



Mina fina killar - nyklippta med tuppkam :)

Hoppas att det fina vädret håller i sig så jag kan använda mina fina nya skor varje dag.


Fina vårblommor och Henrik Schyffert

Var och inhandlade lite fina vårblommor att förgylla hemmet med, jag blir alltid så glad av blommor och även om de kanske inte står så länge så är det iallafall värt varenda krona tycker jag. Visst är de fina? :)





Planterade vita pärlhyacinter med lila fina blommor i min söta trälåda.





Härliga papegoj tulpaner



Var och köpte tre blockljus i härliga vårfärger att tända på tv-bordet på kvällarna (när barnen har somnat för säkerhets skull). Det fina fatet har jag fyndat på loppis.

I helgen så har min man äntligen börjat måla om i vardagsrummet, jag har valt en grå färg som jag trodde skulle bli lite mörkare men den är iallafall jättefin! Det kommer bli så fint när det är färdigt :) Han är så duktig min man!
Jag försökte hålla mig borta för att inte vara i vägen så jag tog med mig Fille in på en liten shoppingtur i Alvesta. Var inne och hälsade på i bokhandeln och kom därifrån tre fina barnböcker rikare.



Filip har börjat att prata några ord och det är så roligt att prata med honom när han försöker härma de ord man säger.



Sötnos!

Har försökt mig på att scrappa lite nu igen, är ganska nöjd med resultatet.



Så här blev det.

Var på Panduro och köpte trä ägg till påskriset och färg så att pojkarna skulle få pyssla lite med att måla äggen fina till påsk. Det var riktigt roligt, Filip ville bara måla med guldfärgen hela tiden. Oscar var jätteduktig på att måla och nästan all färg kom där den skulle ;)



Så här blev resultatet! Ska bli fint i påskriset, det är inte många dagar kvar nu :)


Ikväll var jag, Sara, Daniel och Chrille på Vida Arena och kollade på Fredrik Lindström och Henrik Schyfferts show Ljust och fräscht. Den var jätterolig och jag skrattade så tårarna rann. Ett härligt sätt att avsluta en fin helg!



Här kommer det bästa kortet från showen, det var så mycket ljus på dem så det blev inte så bra kort. Men det är iallafall Henrik Schyffert som spelar gitarr och så Fredrik Lindström på trummor i bakgrunden. De spelade ut sina rockstjärnedrömmar i avslutningsakten med fyrverkerier och eld så det stod härliga till :)

Nu ska jag ta och lägga mig, imorgon är det ny arbetsvecka och då behöver man sin skönhetssömn för att orka ta nya friska tag. Hörde att det ska bli fint väder framåt veckan, något att se fram mot :)


Sköna söndag

Barnen har äntligen frisknat till efter ca två veckor med magsjuka först Filip och sedan Oscar. Imorgon är det dags att gå till dagis igen och det är efterlängtat kan jag lova! I helgen har vi haft schlagerbjudning med god mat och trevliga vänner och sedan har vi varit på 9-års kalas idag med fika och barnskratt :) Härligt!



Våren har kommit för att stanna, det kom lite snö för några dagar sedan men den försvann liks fort som den kom. Idag har jag varit ute och gått med syrran och då såg vi både tussilago och krokusar. Härligt med blommor tycker jag.



Ser fram mot värmen som kommer mer och mer, börjar redan drömma mig bort till sommaren och alla varma sommarkvällar. Tittade runt lite på nätet efter fina klänningar och hittade dessa som skulle passa utmärkt på en sommarfest. Tänk vad mysigt det hade varit med nygrillat kött, potatissallad och en kall öl en varm sommarkväll... ;)

 





Alla dessa fina klänningar kommer från www.inlovewithfashion.com

Nu ska jag och min käre make titta på film och mysa i soffan, ett perfekt sätt att avsluta en bra helg!


RSS 2.0