En blåsig onsdag...

Jaha, idag är det onsdag och det blåser och regnar ute, riktigt ruskväder som gör att man bara vill krypa ihop i soffan med en filt, en kopp varm choklad och en god bok :) Just nu läser jag, eller rättare sagt lyssnar jag på den här boken
 
 
En mycket bra serie om två soldater i Romerska armén då det begav sig. Jag tycker det är skönt att lyssna på ljudböcker ibland för då kan man kombinera det med både träning och diskning!
 
Idag har jag jobbat över för det är så mycket på jobbet att göra men jag fick undan en hel del så det känns bra.
 
 
Så här ser mitt skrivbord ut :) Nej inte riktigt men ibland känns det så...
 
Man ska tänka positiva tankar så blir allt lite lättare, snart är ju våren här!
 
 
Och till helgen börjar Melodifestivalen och då har man ju det att se fram emot varje helg ett tag framöver. Dessutom drar ju Grey´s anatomy igång om två veckor - nice.
Det jag saknar i svensk tv är ett bra familjeunderhållningprogram a la 24 karat som gick förr i tiden. Gladiatorerna som är det närmsta man kan komma av det som visas just nu är ju inte alls underhållande tycker jag. Jag efterlyser bättre underhållningsprogram i svensk tv!
 
 

Blåbärspaj och bio

Äntligen är det helg och jag har en lång lista på vad som borde göras och vad jag vill göra, får se hur det blir med de listorna. Jag är iallafall glad att det inte är så stressigt på jobbet längre, det gör att jag kan slappna av även här hemma ;)
 
I går var det min tur att bjuda på fika på jobbet så jag snodde ihop två blåbärspajer med vaniljsås - det var gott!
 
 
 
 
Idag är det lördag och jag och syrran ska gå på bio ikväll och se på Tarantinos nya film Django unchained, jag hoppas den är bra. Den fick 4 av 5 granar i smp så man kan ju alltid hoppas :)
Ska bli intressant och se Leonardo spela en hänsynslös slavägare.
 
 
 
I veckan var det ju tulpanens dag och efter lite subtila hintar (haha) till min käre make så kom han hem med en bukett tulpaner till mig. Det värmer ett gammalt hjärta när det kommer så spontant liksom ;)
 
 
 
Tulpaner får mig att längta efter våren, såg att de hade primula vivor nere på ica, ska nog köpa några för att få in lite färg och vårkänslor i huset.
 
 
 

RSS 2.0