Alexander McQeen - ett designer geni

Är så förälskad i Alexander McQeens snygga clutch (hur skriver man det i plural?!?), om jag någon gång får 20 000kr över så ska den bli min! ;) Tills dess får jag fortsätta drömma. Här kommer några bilder på en del av hans underbara skapelser. 
Se och njut!
Om någon är intresserad av att köpa mig en present så finns dem här ;)Lillkillen har börjat klättra!Nu har lillkillen börjat dra sig upp på knä och till och med upp på fötterna! Han är givetvis ostadig och det hjälper ju inte att han är helt orädd... Hade jag inte varit där och hjälpt honom så hade han säkert fått hjärnskakning ett flertal gånger redan ;) Jag har sett att det finns mjuka vadderade skyddshjälmar för barn som lär sig att gå, det kanske kan vara något att införskaffa? Ett jäkla humör har han också, han blir sååå ARG när han inte får klättra! Undrar var han fått det ifrån...
<3 <3<3
  


Water for elephants

Imorgon har filmen Water for elephants biopremiär och här nedan kan ni se trailern. Den verkar bra, jag har varit på biblioteket och lånat ljudboken för jag vill gärna läsa/lyssna på boken innan jag ser filmen. Jag tycker det är viktigt att få författarens bild av en story innan man ser filmen. Tänkte dra med mig mina sytstrar och se den på bio, den verkar vara en typisk chic flick. And I mean that in a good way! :)


Veckans snyggaste outfit


(Bilden är lånad från Aftonbladet/Sofies mode)

Enkel men otroligt snygg outfit på Emmy Rossum, pliserad kjol har gått från tantigt till det nya heta. Tycker dock att det hade varit snyggare med ett par svarta platåpumps till. 
Tex. såna här från Lauboutin:


Ett scrapp-försök...Jag försöker lära mig att scrappa, det går så där men jag blir iaf bättre och bättre. Här är ett kort jag gjorde till en kompis som fyller 30. Tilda inspirerat som ni ser, jag älskar Tilda! <3

Idag är det soligt ute men det blåser och det är "bara" 5 grader. Men man kanske ska gå ut och gå en runda och njuta av solen. Igår släppte Foo Fighters sitt senaste album Wasting Light och jag lyssnar på den just nu. Bästa plattan på länge. Härligt att de ville hitta tillbaka till garagesoundet och att Butch Vig är producent känns helt rätt! Härligt! 


Försvinnande goda muffins

Hade några byggjobbare här i några dagar och bestämde mig för att bjuda dem på lite muffins! Jag tycker det är roligt att baka och just detta receptet är så bra, de går snabbt att göra och de är väldigt goda! Det verkar som byggjobbarna tyckte om dem iaf :)
Receptet hittar ni här

Före

 

EfterVar inne på min favouritaffär Lindex och shoppade den här härliga vårjackan till lillkillen. Älskar stjärnor på barnkläder. Jag vill ha vår nu så att han kan ha den!


Black SwanSåg den omtalade filmen Black Swan i helgen, den var bra!! Spännande, vacker, äcklig, rolig och gripande på samma gång. Natalie Portman spelar väldigt bra så jag kan bara hålla med Oscarsakademien, hon förtjänade en Oscar för den rollprestationen. Mila Kunis spelar en härligt bekymmersfri karaktär med humor. Se den om ni inte redan har gjort det!


RSS 2.0