Shopping och filmkväll med myyys!

Var i stan med syrran på en shoppingrunda igår. Både jag och barnen har varit förkylda nu i några dagar och det var så skönt att komma ut lite och få lite egentid så jag kallade in barnvakten (supersnälla pappa) och drog in till Grand Samarkand. Här är några av fynden!



Jag har svårt för att låta bli att köpa barnsaker med ugglor på, här är ett urgulligt påslakanset från Jysk.

En snabbvisit hos Plantagen fick det också bli, och lite tulpanlökar shoppades. Den vackra röda dramatiska papegojtulpanen Rococo och så en dubbel vit sort med gröna stråk på de yttre blombladen. Blir nog fint i rabatten till våren :)








Den här äggformade svarta plastringen från Lindex fick också följa med hem. Den är jätteskön att ha på sig och man borde ju inte fastna i något med tanke på den runda fina formen... Me like.




Hela denna outfiten från Cubus är skitsnygg men det jag inhandlade igår var den snygga väskan. Läcker va? Har man inte möjlighet att köpa orginalet så funkar en kopia lika bra :)



När vi ändå pratar om outfits så älskar jag denna från Lindex och deras nya modell Reese Witherspoon är ju så snygg! Man blir sugen på att hösten ska komma på riktigt när man ser så fina kläder.

Efter vår shoppingtur blev det myskväll med film tillsammans med barnen. O fick välja film och han valde Mumintrollen och kometjakten. Jag tyckte den var ganska tråkig men vad gör man inte för barnens skull, han tyckte den var jättespännande! :) Popcorn och nonstop hör till en riktig filmkväll här hemma så det fick också inhandlas. Mys på hög nivå :)



Det borde dock stå "Alla talar finlandsvenska"

Igår var det dessutom min och D:s bröllopsdag men eftersom han befinner sig utomlands får det firas vid ett senare tillfälle. 6 år har vi varit gifta nu. Puss på dig sötnosgubben! ;)


Kräftor, dagispyssel och spännande läsning

Jag har ju skolat in lillkillen på dagis denna veckan och då skulle man ha med en kudde till honom, så jag köpte en kliché på Panduro och stämplade apor på ett vitt kuddfodral. Kul att göra en själv, jag tycker ju om att pyssla :) 
Här kommer en bild på kuddfodralet när trycket ligger på torkning.



Tog in lite blommor från trädgården härom dagen, jag tycker höstanemoner är så fina och sköra. Vackra helt enkelt!





Har även hunnit med att läsa en bok som var riktigt spännande, slutade med en riktig cliffhanger så nästa del kommer att läsas snart! Obehaglig men ändå så spännande att man har svårt att lägga den ifrån sig.



Fick låna den på bokhandeln där jag sommarjobbade.

Igår var jag på en 30 års fest/kräftskiva och det var länge sedan jag hade så trevligt på en fest! Träffade folk jag inte träffar så ofta så det blev en hel del intressanta samtal. Precis som det ska vara på en bra fest tycker jag. Det bjöds på en gudomligt god västerbottenpaj, dillsmakande kräftor och öl. Smarrigt! Idag har vi varit och köpt stövlar till lillkillen och nu är det dax för soffläge!




Snygga nyheter för kidsen och inskolning

Ett av mina favoritklädesmärken när det gäller barnkläder är Småfolk, de har så många fina kläder, skor osv. Nu har de kommit ut med höstnyheterna de har såå många fina plagg!
Finns att köpa på tex. www.pleasemum.se


Idag har min lillkille varit på sin första inskolningsdag, det var spännande! :)
Av någon konstig anledning var jag nervös innan vi gick dit men det gick jättebra. Imorgon ska vi vara på dagiset i 6 timmar (idag var det bara 2 timmar), vi får se hur det går. Många nya leksaker och grejer att utforska. Och så nya kompisar förstås med de leker han inte med än, det är han för liten för. 
Min lillkille har blivit stor :)

Nehe nu har tiden bara runnit iväg igen, förstår inte att den alltid gör det när man sitter vid datorn... Nu är det hög tid att få lite skönhetsömn.
God natt där ute!


Mysig hemmakväll och så lite fiske

Jag jobbade ju i lördags så när jag kom hem var jag trött och ville bara sova. Men då har min härliga make fixat en lyxig middag med levande ljus och mys!! Så härligt att komma hem till det! Sen blev jag lite piggare och tittade på actionrullen xXx 2 som gick på 5:an, den var väl helt ok men jag föredrar Vin Diesel (som var med i ettan) framför Ice-Cube. En mysig hemmakväll i soffan blev det iallafall. :)



Ser ganska gott ut va? :)
Förrätten var kräftröra på rostat bröd och babyspenat.



Sen blev det smarrig varmrätt med potatisgratäng, ryggbiff och blåmögelostsås. Och icke att förglömma en kall Norrlands guld till det. :)


Idag blev det en fisketur med store killen, syrran och pappa. Det var jättemysigt och jag hade turen på min sida för den enda som fick napp av oss var jag! En mört och tre abborrar blev det till slut. Jag älskar att vara vid sjön och bara ta det lugnt, det är så harmoniskt.
Här kommer lite bilder från fisketuren.



Sitter på bryggan vid stranden och metar.



Pappa och min store kille metar från bryggan.



Fiskelycka!



3 abborrar blev det till slut! Syrran och hunden skymtar i bakgrunden.

Nu har jag precis smällt i mig en hamburgare och strax vankas det film, nämligen Priest med Paul Bettany. Den ska tydligen vara sådär men jag ska iallafall ge den en chans. Imorgon börjar min sista arbetsvecka på sommarjobbet så jag ska upp tidigt.
Godkväll & adios for now.


RSS 2.0