Slappar i solen med en bra bok

Vädret har varit helt underbart de närmaste dagarna och jag och barnen passar på att vara ute och njuta, jag med en bra bok och barnen genom att aldrig sitta stilla ;) Lille Filip har precis kommit över sitt obehag för gräs så nu vågar han lämna filten och kryper runt över hela gräsmattan på upptäcksfärd.
Anslagstavla

Fick inspiration av en blogg jag snubblande in på och gjorde denna anslagstavla. Jag har använt en deep edge canvas ram och spänt upp tyg på den. Sen har jag lagt satinband i ett rutmönster för att sedan sy fast banden där de korsar varandra med en pärlknapp. Allt material förutom knapparna finns på Panduro.


Barnkalas med uggletema!

Min söta lille prins har ju fyllt 1 år och här kommer lite bilder från kalaset. Jag tycker om att ha ett tema på mina kalas så denna gången fick det bli ugglor! Sötaste Filip med solsken i blick ;)Hemmagjorda godispåsar till barnen. Innehållet var dock köpt. Någon måtta får det va. :)Uggle-cupcakes med smak av kokos och mörk choklad.Synd att den gröna kristyren flöt ut, det ser kanske inte så aptitligt ut men tro mig, tårtan var smaskig!! 
Födelsedagsbarnet åt så hela han blev kladdig ;)
Det var ett lyckat kalas, med fint väder, lekande barn och många såpbubblor!
Tack alla ni som var där! 
<3 <3 <3
 


Smyckestavla

Har gjort en fin smyckestavla till mina örhängen som annars bara blir liggandes i en låda och glöms bort. På det här sättet får man en bra överblick på vad man har för olika örhängen och dessutom är den ju så härligt shabby chic eller hur? :)Materialet finns att köpa på Panduro.
Come on baby light my fire

Här komnmer en outfit från Gucci med härligt eldiga färger. Denna klänning skulle sitta som en smäck på tex. Jessica Alba. Bilderna är lånade från www.net-a-porter.com
RSS 2.0