Inspirationsbilder a la shabby chic

Hittade dessa vackra saker på en trevlig sida på nätet. Kronan på bild nr. 2 är ju bara magisk! 
Sommarfest - outfit

Ska snart på en sommarfest och så här vill jag klä mig då. Eftersom festen kommer att hållas utomhus på gräs som underlag, tänkte jag införskaffa skor med kilklack. Då kommer man upp lite men samtidigt går man inte ner med klacken i gräset så det blir fula fläckar på skorna.Klänningen hittar man på Tradera resterande varor finns på hm.se


Barnkarneval i byn!!

Så var det i veckan som gått dax för barnkarneval i byn! Äldsta sonen valde att klä ut sig till pirat och då var det bara att knåpa ihop en pirat outfit. Jag tycker att jag lyckades ganska bra! Här kommer lite bilder.
Mössan och armbindeln är återanvänt tyg från en gardin(!) som jag tryckt en döskalle på. Klichén kommer från Panduro.
En glad pirat! Ögonlappen är sydd av svart filt med svart resårband och skärpet är också av filt. Spännet är en kartongbit inklädd i folie :) Jag pärlade även ett halsband med en döskalle på, det syns lite på nästa bild.Här går Oscar och hans dagiskompisar på Storgatan.
Lillebror fick också följa med och titta på karnevalen :)
Orkestern var med och spelade som sig bör på en karneval!


Vinn skor!!!

tävling

Ta chansen att vinna 40 par skor från Brandos, hade inte varit helt fel va? :)


Vacker som en papegojaNu har äntligen mina papegojtulpaner, som jag påtade ner i jorden lite för sent i höstas, slagit ut! Visst är de fina? Jag älskar blommor men hatar att rensa ogräs... men jag försöker sköta om rabatten som finns på framsidan av huset iallafall. Och just nu blommar tulpanerna för fullt. Konstigt att en växt kan göra en så glad :) 


Styled by Rachel Zoe

Här kommer de outfits som jag tycker är de bästa från Lindex kollektion Styled by Rachel Zoe.

Snygga outfits eller hur? Ska nog ta och titta in på Lindex snart och testa lite kläder.
Idag fick jag och min make en inbjudan till en 30-års fest i brevlådan så nu är det dax att hitta något att ha på sig. Klänning kanske? Festen är utomhus så man får ju hoppas att det är fint väder. Jag har en månad på mig att hitta något så jag kommer säkert både ha hittat och dissat fem outfits innan dess ;)


Veckans outfitDet är härligt varmt ute och så här skulle jag gärna klä mig just nu.

Jag sitter och planerar min yngsta sons födelsedagskalas som är om två veckor. Temat blir ugglor, jag tycker det är roligt att ha ett tema på de kalas jag fixar. Det blir lite roligare då :)
Jag har tänkt att göra en tårta i form av en uggla, vi får väl se om den blir fin och ätbar. Om den blir fin kommer det bilder så småning om.


Snygg inredningsbutik

Här kommer lite inspriationsbilder från www.parcourrier.com de har en butik i Stockholm och jag vill dit. Nu. Så mycket fina saker som gärna hade fått flytta in i mitt hem.
Vad händer här då....???!!Var det så att Kate inte kunde hålla sig till bröllopsnatten eller fixar hon bara till sin sko?
Bilden är iallafall en given klassiker redan. :)


Kungligt bröllop i EnglandI fredags var det så dax för prins William att få sin brud, och bröllopet var så vackert och ägde rum i det magnifika Westminster Abbey. Kate hade på sig en härlig spetsdröm från designerhuset Alexander Mcqeen och fick enligt mig ++++. Stilren, underbart handarbete (de som gjorde spetsen var tvugna att tvätta händerna en gång i halvtimmen så att den inte skulle bli förstörd!) och dessutom flirtar den lite med 50-talet - jag tycker om den. Vågat att hon hade utsläppt hår.
Må de leva lyckliga i alla deras dagar och så får vi väl hoppas att de kan producera en arvinge snart! Vi här i Sverige rullar fortfarande tummarna för Vickan och Daniel... 


RSS 2.0