Äntligen vår!

Ah, det är så härligt vårväder idag, soligt varmt och man hör fåglarna kvittra :)
De senaste dagarna har den milda temperaturen gjort att nästan all snön är borta och det är så skönt att se gräset igen, det ger en liten föraning om spirande vår.
På vägen hem på lunchen idag så kunde jag nästan känna lukten av snödroppar fastän de bara existerade i mitt huvud ;)Ska kila tillbaka till jobbet nu efter en god lunch, ikväll är det Revenge och Once upon a time på tv, tvätta lite kläder och stryka ska jag försöka hinna med också. 
Så ser min torsdag ut!


sjuk igen....hoppas att glada tankar ska få mig frisk snabbare

Jag hade ju bestämt att jag skulle bli frisk i helgen som var men kanske bara därför så blev jag ju sämre... Jag tvingade mig in till stan i lördags till min klipp- och sling tid iallafall, jag mådde ganska ok i lördags det var i söndags det blev sämre och i måndags gick jag till vårdcentralen och fick penicillin mot bihåleinflammation. Till råga på allt har Filip också blivit sjuk på nytt så vi är hemma båda två med småfeber, hosta och ögoninflammation som grädde på moset. Jag ska äta medicin i 10 dagar så jag hoppas jag mår bättre snart.


Jag försöker tänka positiva och glada tankar så att jag ska må bättre snabbare. Här kommer lite bilder på saker som gör mig glad! :-)

 

Söta hundvalparSmarrigt vackra cupcakes

 

Underbara sandstränder att drömma sig bort tillSköra, vackra och ljuvligt doftande ranunklarPrickar på det mesta (ej barnen) gör mig gladBarnskrattGlossiga modemagasinTända ljus och svensk sommar!!RSS 2.0