Snyggast i butik just nu



Snygg outfut från Lindex



Härlig kofta med prickar blir man glad av!


Stilrent armband - Lindex



Fin topp från Gina Tricot



Vårig outfit från Lindex



Snyggaste armbanden kommer från Bjorg och kostar strax över 600 Euro.



Favvofärgen lila, här i form av en stickad tröja från Gina Tricot.



Kuvertväskan som passar till allt - Åhlens


 

Och så sist men inte minst, utan det som står högst upp på min önskelista just nu, dessa fina skor från märket Nowhere finns på nelly.com
För 700 kr kan de bli mina... vill ha. My precioussss...


Ronneby brunn och nya fåtöljen

Förra helgen åkte jag, mina systrar och mamma till Ronneby brunn för att skämma bort oss själva lite så här i vintermörkret och för att glömma bord stressen på jobbet. Det var underbart och jag hade bokat en helkropps massage som var riktigt gudomlig!! Det var skönt att glida runt i en vit morgonrock hela dagen och bara mysa ;)







På vägen hem stannade vi till på en pizzeria i Tingsryd där jag och Sara fick varsin klubba av personalen bara för att vi var tvillingar! Haha, det är inte varje dag två 31 åringar får klubbor på en pizzeria :)



Så har min efterlängtade fåtölj äntligen kommit, jag och maken var i stan för att hämta hem den och jag är mycket nöjd! Daniel tycker den tar för stor plats och att den inte passar där jag har tänkt att den ska vara men när allt är färdigt ska jag nog lyckas övertala honom... nu är den här iallafall och skön att sitta i är den också ;)



Fåtöljen heter Henrik och kommer från Chilli, kuddfodralet är från HM.



Barnen ville så klart provsitta denna fina nya möbel! Biltokiga Oscar var först...



... och sedan var det Filips tur. Perfekt läsfåtölj tycker Fille :)

När vi ändå var i stan för att hämta hem fåtöljen passade vi på att shoppa lite kläder till barnen på Lindex också. De växer ur sina kläder fortare än kvickt och Oscar befinner sig mellan två storlekar nu, så det vi har hemma är för litet och de kläder vi har fått ärva av kusinen Alexander är för stort... Mysbyxor med knytband i midjan är perfekt och Lindex har ju alltid köp tre betala för två på deras mjukisbyxor, villket är bra! Hittade denna fina tröjan till Filip, den var så söt att jag inte kunde motstå den. 



Oscar älskar att lägga pussel, och härom kvällen så pusslade han hela köksbordet fullt ;) Han är så duktig, min Oscar.



Just nu blommar en av mina orkidéer och den är så fin, eller hur. Mina orkidéer blommar inte så ofta så man får njuta av deras skönhet den korta tiden som erbjuds.



Helgen som har varit har jag blivit riktigt dyngförkyld och jag har bara legat i soffan och mått skit rent ut sagt. Snuva, feber och ont i halsen. Det värsta är att det är samma sak som Filip har så jag tycker så synd om honom... han äter dåligt eftersom han har ont i halsen och då är det ju svårt att äta. Jag hoppas att vi båda mår bättre snart.


Lek i snön och måla taket

Äntlingen känns det som att jag är back on track, livet känns lite enklare helt enkelt när man är frisk och mår bra. I helgen har hela familjen varit i stan och tittat på färgprover, vi ska måla om väggarna i tv-rummet och det ska bli så spännande! Jag blev aldrig nöjd med den gröna allmogefärg som vi målade på väggarna när vi flyttade in och nu lutar det mot grått. Vi får se vad det blir när jag och maken har pratat färdigt om färgvalet, men ommålat ska det bli och det känns härligt! Maken har idag börjat måla taket som ska bli lasyrvitt. Det blir bra, hoppas att andra målningen gör det ännu vitare än det är efter första. Jag ville ha det täckande vitt men det gick inte hem hos Daniel så då får man ju kompromissa. Före och efterbilder kommer senare.

Vi var ju ute i snön och lekte med barnen när det äntligen kom några centimeter, dagen efter hade all snön regnat bort igen så det var tur att vi passade på!



En glad liten kille på sin snowracer



Filip åkte pulka så han kiknade av skratt!
Inte lika kul när mamma slutar dra pulkan för att föreviga stunden.



Snölyktor ska man ju göra också! Här är min version.



Daniel ska ju alltid vara lite bättre så han gjorde en snöigloo. Så brann den längre än vad min gjorde också... Men jag tycker ändå min var finast ;)

Idag har jag o Daniel varit på gymmet och tränat, det är så skönt när man är färdig och det är faktist roligt att gå dit. Och för att ta igen alla de kalorier som jag har brännt idag så smäller jag just nu i mig årets första semla;)



Började titta på två serier i veckan som har varit, Once upon a time och Revenge. Båda verkar lovande och jag väntar på nästa avsnitt med spänning :)

Once Upon a Time (ABC TV show) cast

Once upon a time handlar om sagofigurer som hamnat i vår värld på grund av en förbannelse.

File:Revenge (TV) - poster.jpg

Revenge med den duktiga skådisen Emily VanCamp i huvudrollen. Hon kommer till the Hamptons för att hämnas på de människor som förstörde hennes pappas liv. Spännande må jag säga :)

Ikväll spelade ju herrlandslaget i handboll sin första EM match! Det blev en oerhört spännande match mot Makedonien och den slutade oavgjort. Hoppas nästa match slutar med vinst för det förtjänar de!
Go Sweden!!


Nytt år - nya möjligheter? Dålig start på nya året...

Har varit sjuk och hängig mer eller mindre i två veckor men idag mår jag bättre så imorgon är det dax att gå tillbaka till jobbet igen. Det är så tråkigt att vara sjuk och jag ser verkligen fram mot att komma tillbaka till den normala vecko-rytmen igen!



Till råga på allt så har min snutteplutt Filip gått och blivit lika mycket pappig som sin storebror så nu duger jag inte till att söva honom heller på kvällarna :( Båda pojkarna skriker efter pappa och det är bara han som duger. Det sliter sönder ett mammahjärta ska ni veta. 



Jag känner att en familjesemester hade passat riktigt bra nu, och drömma kan man ju alltid. Tänk att få gå barfota i sand som är uppvärmd av solen, känna denna varma vinden mot ansiktet och lyssna på vågorna som slår in mot stranden... hade inte varit fel alls.



Men nu åter till verkligheten, det har snöat i natt och äntligen kan barnen få ut och åka pulka och göra snöänglar!! Det var på tiden att det kom lite snö. Hur länge den ligger kvar är en annan fråga så man får använda tiden väl. Ikväll när barnen kommer hem från dagis ska vi ut och njuta i snön hela familjen. Jag ska se om det går att göra en snölykta, det är så mysigt att ha en utanför fönstret. Det gjorde jag och min syster när vi var små, vi gjorde varsin snölykta utanför våra fönster och sedan tände vi dem och så sprang vi in för att hinna se dem brinna åtminstonde en liten stund innan snön släckte dem ;)



 


RSS 2.0