Marknad, kalas och ännu mer kalas

Denna helg har varit fullspäckad med roliga grejer som vårmarknad, 55-årsfest och två barnkalas. Det har varit otroligt roligt men man känner sig ganska trött så här på söndagskvällen.
På marknaden hittade jag mest leksaker, godis och strumpor till barnen men lite blommor till mig själv hittade jag också.

Snart hoppas jag att april vädret ger med sig och att vi får vår varma härliga vår snart. Lite inspiration a la vår kommer här:



Chanels underbara vårfärger vill jag gärna ha på mina naglar



Snygga Converse i härliga pastell färger


Tänk att få vakna på morgonen och äta frukost ur så här fina skålar/muggar


Bilder från Påsken och Zumba!!

Här kommer lite bilder från Påsken



Oscar och Filip hänger upp sina egenmålade träägg i påskriset



Barnen målar :)



Härligt med vattenfärger!



Barnen hoppar studsmatta hos kusinerna



Så var det dax att måla årets påskägg till söstra min, vi ger alltid varandra ett påskägg som vi har målar och gjort fint. En trevlig tradition tycker jag. Så här såg påskägget ut innan jag satte klorna i det...



...och  så här blev resultatet!



De hade färska jordgubbar i affären i helgen och det kunde jag ju inte motstå. Härligt saftiga och goda från Spanien. Perfekt att börja dagen med lite färsk frukt :)



De här paketen kom förra helgen. De innehöll två fina tavlor som jag köpt på nätet.



Fina eller hur? Passar perfekt till vårt tv-rum som ska inredas i lite industri känsla.



Klickade även hem den här härligt stora och snligt mig skitsnygga klockan! Jag har ju tidigare bloggat om en liknande klocka för ca 1500kr så denna för 380kr var ju ett fynd! Jag försöker lägga fram det så för min make i alla fall ;)



Rummet börjar sakta men säkert få den stil jag vill att det ska ha, men en hel del återstår. Vi ska till Ikea och köpa nya bokhyllor, vägghyllor och en golvlampa. Sedan måste vi hitta en passande matta också. Men fint blir det!



Igår var vi på ett Zumba-event som varade i tre timmar, jätte kul och jätte svettig blev man men som sagt riktigt kul hade vi! Här är Sara, mamma och jag. 



Maria Hall i full fart med att skaka rumpa ;)


Glad påsk på er alla!

Så har påsken kommit och gått med god mat, trevliga möten med nära och kära och så icke att förglömma påskäggen med allt gott godis ;)



Det har varit fullt upp med matlagning, och påskpyssel och det har varit en mysig helg för hela familjen.
Idag var vi hos syrran och blev bjudna på grillat, mycket mysigt och gott må jag säga! Vi spelade spel och hade riktigt roligt :) Jag och Sara har hunnit med att springa en runda också, det var välbehövligt efter all godis man har stoppat i sig denna helg. Tanken är att jag ska få med mig hannen på lite styrketräning imorgon med, vi får se hur det går.

För ett tag sedan så satt jag och Sara och roade oss med att lista de snyggaste kändisarna (tjejer och killar) och sedan se hur många vi hade lika på, det var faktiskt ganska många. Vi har bra smak vi två :)
Här kommer mina top fem:

Tjejer

Nr. 1



Jennifer Lopez - nr one

Nr. 2



Gwen stefani - hur cool som helst

Nr. 3



Julia Roberts - härligare skratt får man leta efter

Nr. 4



Jessica Alba - drop dead beutiful

Nr. 5



Blake Lively - vacker som en gudinna

Killar

Nr. 1



Jhonny Depp - mmmmm

Nr. 2



Leonardo DiCaprio a la 90 tal

Nr. 3



Brad Pitt också a la 90 tal

Nr. 4



Keanu Reeves - den här postern hade jag i mitt rum när det begav sig, haha ;)

Nr. 5



Kurt Cobain - The one and only.

Det blev väldigt mycke 90-tals bilder här på killarna men men, är man uppvuxen då så är det väl inte konstigt att de influenser man får då består.

Nähä, nu är klockan över midnatt och det är dax för mig att krypa till kojs.
Killarna kommer säkert inte ta sovmorgon imorgon heller ;)


Snö och panel

När jag vaknade tidigt i lördags morse så tittade jag ut genom fönstret och såg att det kommit snö! Bara lite men ändå, det passar inte alls in i min vår med alla fina blommor som har letat sig upp ur jorden för lite solsken. Till och med mina tulpaner har kommit upp, bladen alltså, jag hoppas att de inte far illa av denna lilla köldknäpp.

I helgen har min käre make med hjälp av min pappa börjat att sätta upp den fina svart/grå panelen som vi ska ha på en fondvägg i tv-rummet. Det blir jättefint och idag är det tänkt att det ska bli klart. När allt är klart med lister och allt småplock så kommer det bilder.

Igår när Daniel och Oscar var iväg och handlade panelen så var jag och Filip ute på en promenad och tog en sväng ner till affären där vi handlade jordgubbar! Riktigt goda var de också ;)



Ser inte så dumt ut va?

Idag ska jag försöka se färdigt Ung rebell som jag hyrt från Lovefilm, tänkte jag skulle låna lite gamla klassiker och inte bara nya hollywoodfilmer. Jag har sett kanske en halvtimme av filmen men den är...dålig. Natalie Woos som är med spelar över så det smäller om det och det tar emot att se vidare på den men jag känner ändå att jag måste.

 

För att prata om en bra film så såg jag att Titanic ska komma upp på biograferna igen, den här gången i 3D.
Det kanske kan vara något. Jag älskar den filmen och kan se den hur många gånger som helst.



Här kommer veckans vill ha:

 

Stor vacker klocka från  Par Courrier, kan bli din eller min för 1479kr



RSS 2.0