Minisemester i Hällevik och små guldklimpar i skogen

Jag och familjen har varit nere i Hällevik över en helg, det var väl inte det bästa vädret men det var härligt att komma iväg lite. Vi bodde i en släkting till D:s sommarstuga. Helgen bestod av shopping, mycket god mat och så lite prat om den hemska tragedin som hände i Norge dagen innan. Här kommer lite bilder från resan och även på de otroligt goda kantarellerna som jag och syrran hittade i de småländska skogarna i helgen.









Det var för kallt för att bada men fötterna fick bli blöta iaf :)











Jag köpte en ny leksak till lilleman, den var uppskattad. Jag tröttnade på ljudet från den efter ca två minuter...



Skogens guld



Doften av stekta kantareller är gudomlig. Mmmmm... :)

Nu ska jag titta på film med min älskling och kanske till och med unna mig lite popcorn.
Over and out.



Rockabillyfest

Jag älskar födelsedagsfester med tema, speciellt de som man ska klä sig i sådant som man kanske inte har på sig varje dag. Denna gången var det två kompisar som fyllde 30 och hade ett party med rockabilly tema! Kul juh!! Jag hade redan en prickig klänning som jag inhandlat från HM för några veckor sedan så den fick duga. Jag hittade en bra sida på nätet med fake-tatueringar för den rätta rockabilly-känslan och så satte jag en blomma i håret - färdigt!
Här kommer lite bilder från festen :)



Tatueringen satt bra, såg fin ut även dagen efter!



Jag och D festfina



Ingen fest utan tävlingar!



Syrran sitter vid matbordet med T och M



Goooda cupcakes bjöds det på!



Ser smarrigt ut va? Mmmmm...


Regn, regn och så lite sol

Nu har det varit ganska regningt de senaste dagarna, jag hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart. Det har hänt mycket denna helgen, jag har bland annat varit på en 30-års fest med Rockabillytema! Det var jättekul och bilder därifrån kommer inom kort. Jag har en stor fake-tatuering på ena armen, en fin svala. Ska nog gnugga bort den innan jag börjar jobbet imorgon dock... Nu ska jag snart iväg på loppis och se om jag kan hitta något roligt,  jag tycker det är så kul att gå runt och leta bland alla fina gamla saker.



Vackra blommor från trädgården får komma in och förgylla min hylla över köksbordet.



I lördags åt vi färsk majs med smält smör och färskmalen svartpeppar...mmmm...


Nytt armband+träffade en gammal vän

Heglen har varit härlig med shopping, vackert väder, lek i trädgården med barnen och så har jag passat på att träffa min kära vän Eliza som är hemma i Sverige och hälsar på! Hon bor i USA så det är inte så ofta vi ses nu för tiden. Som vanligt när vi väl träffas så hade vi jättekul, det började med lite god mat och god dricka och slutade hemma i en lägenhet med två underhållande kompisar till henne ;)
Och så har jag fyndat ett armband på Gina tricots rea, tycker det är jättefint!













Blingade dödskallar

Jag är väl knappast ensam om att tycka om de smycken med dödskallar som bla. Laila Bagge har på sig i tex. Idoljuryn. De kommer från Rock by Sweden och finns att köpa här.












Dundrande shoppingdag i Malmö

Min syrra kom med ett  så bra förslag för ett tag sedan, att vi skulle ta tåget till någon större stad och shoppa över dagen. Sagt och gjort i helgen var det så dax. Malmö blev det denna gången och även om vädret hade kunnat varit bättre (regn och åska) så blev det en mycket trevlig dag! Här kommer lite bilder från Malmö.



















Chiliburgaren på mello yello var gudomligt god! Mysigt ställe. 




Trötta men glada på väg hem till de småländska skogarna igen.


Så snyggt armband - perfekt till solbrännan

Lindex Shop Online - Armband

Från Lindex 99kr


RSS 2.0