Midsommar

Jag har haft ett litet uppehåll här på bloggen men nu känns det att jag har kraft att lägga ner lite tid på bloggen igen. Det har varit väldigt stressigt på jobbet så krafterna och viljan har lyst med sin frånvaro. Men nu när jag har varit ledig i några dagar över midsommar känns det ok igen :)

Här kommer lite bilder från min midsommar!Jag bestämde mig att sy midsommarkransar till barnen, en kul grej att ha med i flera år tänkte jag :)
En visit på Panduro och lite till skänks av min snälla syster Sara gav mig allt jag behövde.Nu börjar kransarna ta form, tiden som gick åt var lite mer än väntat men efter ca 10 timmar...Blev det så här bra ;) Både jag och barnen blev nöjda!Dans runt midsommarstången är ju ett måste på midsommarafton. Vädret var fint nästan hela dagen, men så kom det klassiska regnet fram emot eftermiddagen. Är det svensk midsommar så är det ;)Jordgubbar är ett måste! MumsFille vid sandlådan.Jag poserar vid paradisbusken ;)

Jag var nöjd med min frisyr, lite ovanlig uppsättning för mig men snyggt tycker jag :)

Imorgon är det dags för jobb igen men det är bara två veckor kvar till semestern, det ska bli skönt! Så har jag fått reda på att jag får följa med mina arbetskanrater på en resa till Italien i slutet på sommaren, det ska bli riktigt kul! Jag älskar att resa så detta ser jag verkligen fram mot. Och så är det lagom länge, bara fyra dagar. Så då borde jag inte sakna barnen allt för mycket hoppas jag.
Jag har lånat denna boken av min svågers sambo och den är verkligen jättespännande! Kan inte slita mig från den och har nästan läst ut den på en dag. Ska bli kul att se filmen sedan.
 
Ok, det var allt för denna gången dax att hoppa i säng så man orkar med morgondagen, nattinatt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0