På min önskelista just nu...

Var på stan härom dagen och tittade lite i affärerna för att leta efter en orange scarf, men hittade inte riktigt det jag ville ha. Hittade en fin på Gina men det var inte riktigt den skarpa orange jag ville ha. Får väl leta vidare. Här kommer lite gott och blandat som jag har på min önskelista just nu.
Allt finns att hitta på Gina Tricot.Hade gärna värmt mig i denna snygga jacka.Snygg färgklick till en svart/beige outfitKlassisk modell, snygg och stilren.


Detta var scarfen jag hittade, hade gärna velat ha en i lite ljusare nyans.

Sitter och lyssnar på vinden som viner utanför fönstret, hade trott att det skulle blåsa mer ändå efter alla skriverier i kvällstidningarna. De förstorar ju upp allting man tror ju att det ska bli en till Gudrun men så farligt blåser det inte nu iallafall. Och det ska vi vara glada för, för om två timmar ska jag ge mig ut i regnet och hämta O på dagis och jag har ingen bil idag heller.

Var på bio i helgen med min syrra och två tjejkompisar. Vi såg Midnatt i Paris och den var bra. Det var en massa fina bilder från Paris och man blev så sugen på att åka dit. Kanske ska ta en weekendresa dit till våren. Drömma kan man ju alltid :)Magiskt vackert

Nehe, nu är det dax att återgå till den bistra verkligheten och ta tag i diskberget som väntar på mig i köket.
Au revoir!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0